Missie

Devices4Care stelt zich als doel om innovatieve, technische oplossingen te leveren die de kwaliteit in de zorg verhogen. Daarmee willen wij een concrete bijdrage leveren aan de kwaliteit van de patiënten- en cliëntenzorg. In al onze activiteiten is patiëntveiligheid het kernbegrip.

Wij richten ons op de ‘point of care’ in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg, maar ook op andere zorginstellingen, zoals privéklinieken en zelfstandige behandelcentra.
Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Innovatief– de toepassing, het apparaat of systeem kenmerkt zich door een significante verbetering op het klinisch-technische vlak.

Gebruiksvriendelijk– de toepassing, het apparaat of systeem heeft een intuïtieve bediening en het aflezen van informatie moet eenvoudig en praktisch gericht zijn.

Klinisch gedocumenteerd– naast CE-markering bestaat er literatuur waarin de klinische effectiviteit en de veiligheid van de toepassing, het apparaat of systeem onder een representatieve groep van patiënten/cliënten is aangetoond.

Kostenbesparend– de toepassing, het apparaat of systeem draagt bij aan een betere efficiëntie van de zorg of zorgtaken en zal redelijkerwijs kunnen bijdragen aan een reductie van de huidige zorgkosten.

Latest Tweets

LAATSTE NIEUWS

Klik op de foto voor een vergroting.

Devices4Care video's