Organisatie

Devices4Care is een netwerkorganisatie van specialisten op het terrein van life science, informatietechnologie (it), gezondheid en zorg. Als onderneming levert Devices4Care innovatieve producten en diensten ten behoeve van een betere, doelmatiger zorg voor patiënten. Uitgangspunt voor alle activiteiten is: met beproefde technieken professionals ondersteunen die de zorg hebben voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Behalve levering van hoog innovatieve producten verzorgt Devices4Care ook de installatie, technische ondersteuning en trainingen voor de medische staf in de bediening van de apparatuur.

Devices4Care is in 2009 opgericht door Pieter van Roon (directeur). Hij heeft een medische achtergrond: 10 jaar ervaring als (anesthesie)verpleegkundige en meer dan 30 jaar ervaring in medische technologie en in de farmaceutische sector.
Hij stichtte Devices4Care om met zijn eigen organisatie wetenschap, techniek, zorgverleners en patiënten bijeen te brengen en te faciliteren met medische innovaties. Een belangrijke kernwaarde voor zijn bedrijf is dat ieder product en systeem door gedegen wetenschappelijk onderzoek is onderbouwd.


Pieter van Roon
is tevens initiatiefnemer van het internetplatform www.veiligverpleegd.nl. Het doel van dit platform is om aandacht te schenken aan innovatie in de zorg en oplossingen aan te bieden die de patiëntveiligheid kunnen verbeteren. De ambitie van VeiligVerpleegd is om kwaliteitsverbetering te koppelen aan kostenbesparing.


%MCEPASTEBIN%

Latest Tweets

LAATSTE NIEUWS

Klik op de foto voor een vergroting.

Devices4Care video's