Actueel

Device4Care 12 september 2018
EarlySense blijkt levens te redden en valincidenten te voorkomen.

Device4Care 11 juli 2017
Na een test van een half jaar op de verpleegafdeling longziekten is het Franciscus Gasthuis & Vlietland positief gestemd over het gebruik van het EarlySense systeem voor volledig contactloze, continue monitoring van patiënten.

Device4Care 13 juli 2016
In het innovatieconcours dat de 26 samenwerkende topklinische opleidingsziekenhuizen STZ organiseerde is het EarlySense Patiëntveiligheidssysteem van Devices4Care vierde geworden. Pieter van Roon ziet de hoge positie van EarlySense in de lijst van 35 ingezonden innovaties als een enorme opsteker...

Device4Care 26 april 2016
De European Society of Intensive Care Medicine and the Society of Critical Care Medicine hebben nieuwe richtlijnen opgesteld voor een snellere en effectievere detectie van sepsis. Een belangrijk en bewezen hulpmiddel voor de toepassing van de nieuwe richtlijnen kan worden gevonden in het EarlySense Patiëntveiligheidssysteem.

Device4Care 15 januari 2016
EarlySense heeft een wereldwijde inventarisatie gemaakt van de effecten van haar systeem voor continue monitoring op verpleegafdelingen in ziekenhuizen. In 2015 blijken 332 levens te zijn gered door tijdig ingrijpen na alarmering door de bedsensors. Uit de grootschalige inventarisatie onder 84.000 patiënten die met het systeem 24 uur per dag worden gemonitord, blijkt tevens dat er 415 zogenaamde 'code blue' incidenten (reanimaties) zijn voorkomen.

Latest Tweets

LAATSTE NIEUWS

Klik op de foto voor een vergroting.

Devices4Care video's