Actueel

Device4Care 26 april 2016
De European Society of Intensive Care Medicine and the Society of Critical Care Medicine hebben nieuwe richtlijnen opgesteld voor een snellere en effectievere detectie van sepsis. Een belangrijk en bewezen hulpmiddel voor de toepassing van de nieuwe richtlijnen kan worden gevonden in het EarlySense Patiëntveiligheidssysteem.

Device4Care 15 januari 2016
EarlySense heeft een wereldwijde inventarisatie gemaakt van de effecten van haar systeem voor continue monitoring op verpleegafdelingen in ziekenhuizen. In 2015 blijken 332 levens te zijn gered door tijdig ingrijpen na alarmering door de bedsensors. Uit de grootschalige inventarisatie onder 84.000 patiënten die met het systeem 24 uur per dag worden gemonitord, blijkt tevens dat er 415 zogenaamde 'code blue' incidenten (reanimaties) zijn voorkomen.

Device4Care 09 december 2015
Zorginnovatie.nl heeft het EarlySense Patiëntveiligheidssysteem van Devices4Care compleet gerubriceerd in de lijst met innovaties.

Device4Care 13 oktober 2015
Opnieuw een mooi en overtuigend artikel in de Amerikaanse medische vakpers over het grote belang van ‘onzichtbaar’ of continu en volledig contactloos monitoren van vitaal bedreigde patiënten. The Future of Healthcare News publiceert een artikel waarin wordt beschreven hoe een oudere patiënt niet lekker wordt en aanvankelijk met bronchitis wordt opgenomen.

Device4Care 18 september 2015
Opnieuw is er wetenschappelijk bewijs geleverd voor de positieve invloed die continue monitoring heeft op de patiëntveiligheid in ziekenhuizen. Door vitaal bedreigde patiënten continu en contactloos (dus zonder snoeren en elektroden op het lichaam ) te monitoren, daalt de kans drastisch dat zij ten gevolge van een complicatie in levensgevaar komen.

Latest Tweets

LAATSTE NIEUWS

Klik op de foto voor een vergroting.

Devices4Care video's