Actueel

Device4Care 26 augustus 2015
Intensivist Ralph So (Albert Schweitzer ziekenhuis) vertelt in Alert (MediRisk, uitgave zomer 2015) hoe de verpleegkundigen meteen in de gaten hebben als het mis gaat met een vitaal bedreigde patiënt.

Device4Care 09 juni 2015
Het EarlySense Patiëntveiligheidssysteem staat in de belangstelling door een publicatie in het wetenschappelijk tijdschrift van het Albert Schweitzer ziekenhuis WASz. Intensivist Ralph So blikt terug op het grote onderzoek en het symposium over continue monitoring.

Device4Care 18 mei 2015
Niet voor niets is Devices4Care aanwezig op de Annual International Conference on Rapid Response Systems and Medical Emergency Teams (MET). Deze belangrijke internationale conferentie, die voor het eerst in NL wordt gehouden, is hét platform voor vroege herkenning van vitaal bedreigde patiënten in ziekenhuizen en snelle interventies om erger te voorkomen.

Device4Care 21 april 2015
EarlySense, de Israëlische producent van het door ons in Nederland gedistribueerde gelijknamige patiëntveiligheidssysteem, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Mitsui & Co., Ltd.

Device4Care 17 maart 2015
Zorgprofessionals delen hun ervaringen en opinies over het belang van continue monitoring van patiënten in het ziekenhuis. Vanuit Israël is een LinkedIn-groep in het leven geroepen.

Latest Tweets

LAATSTE NIEUWS

Klik op de foto voor een vergroting.

Devices4Care video's