Actueel

Device4Care 26 februari 2015
Voor het eerst wordt tijdens een symposium live het EarlySense Patiëntveiligheidssysteem getoond. Niet voor niets is de plaats van handeling het Albert Schweitzer ziekenhuis, dat als eerste ziekenhuis in Nederland het systeem op de verpleegafdeling installeerde. In krap zes minuten legt directeur Pieter van Roon van Devices4Care uit hoe dit volledig contactloze systeem werkt.

Device4Care 30 januari 2015
Devices4Care is als partner toegetreden tot Health Valley, een netwerk dat technologische innovaties in de gezondheidszorg stimuleert. Daarin houden zo'n 700 kennisinstellingen en bedrijven zich bezig met gezondheidszorg in brede zin

Device4Care 13 november 2014
Het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht organiseert op 8 december in samenwerking met Devices4Care het belangwekkende symposium: ‘Vroege herkenning en behandeling van de vitaal bedreigde patiënt… nieuwe inzichten en perspectieven’

Device4Care 22 oktober 2014
De NHS ziekenhuisgroep in Noord-West Engeland (34 locaties met meer dan 6.000 bedden) gaat de patiëntveiligheid verder opvoeren en schaft daarvoor het EarlySense systeem aan.

Device4Care 21 oktober 2014
Het Amerikaanse Department of Veterans Affairs heeft gekozen voor het EarlySense Patiëntveiligheidssysteem. Dit systeem, dat door middel van een sensor volledig contactloos, dwars door het matras heen, de vitale functies meet van patiënten, wordt toegepast in de medische centra waar veteranen worden verpleegd en verzorgd. EarlySense heeft een contract getekend met de Amerikaanse regering voor de verdere uitbreiding van het systeem in de veteraneninstellingen.

Latest Tweets

LAATSTE NIEUWS

Klik op de foto voor een vergroting.

Devices4Care video's